We hebben 51 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Bewustwording

Bewustwording

Bewustwording kan in allerlei zaken schuilen. Ik schrijf over wat ik tegenkom, wat raakt, en wat in beweging zet. Bewustwording is een proces, dat vaak te maken heeft met zingeving. wanneer inzichten op je pad komen, kan daardoor innerlijke groei plaats vinden. dit brengt je steeds meer naar je innerlijke kern, naar de persoon die je werkelijk bent.

Onvoorwaardelijke liefde in een gelijkwaardige relatie, is dat mogelijk?

Posted in Bewustwording, Onvoorwaardelijke liefde in een gelijkwaardige relatie? on donderdag, 18 oktober 2012.

Onvoorwaardelijke liefde in een gelijkwaardige relatie, is dat mogelijk?
donderdag 18 oktober 2012 10:06
Ik las pas op een relatieadvies site iets dat me zodanig intrigeerde, dat het me niet losliet. Via twitter vroeg ik om verduidelijking maar ik kreeg uiteindelijk geen echt antwoord. Het gesprek stagneerde. 
Het onderwerp bleef me echter bezig houden. Ik weet niet precies waarom. Misschien omdat ik graag dingen begrijp, misschien vanuit interesse op het persoonlijke vlak. Vooralsnog kwam ik er niet uit. Ik wist alleen dat er een diepere boodschap inzat.

De man en het paard

Posted in Bewustwording, De man en het paard on woensdag, 16 november 2011.

Op een van mijn wandelingen kwam ik ze tegen. Een man en zijn paard.
Het paard fier en krachtig voor de wagen gespannen, de man enigszins gebogen op de bok. We groetten elkaar en ik vroeg hem waar hij naartoe ging.
"Ach", zei de man, "we doen het dagelijkse ritje". Toen ik wat beter keek zag ik dat hij de teugels eigenlijk amper vasthad. De man zag mijn blik rusten op zijn handen en vertelde dat zijn paard de weg wist, omdat ze dit het enige ritje was dat ze dagelijks al jaren samen maakten. Op mijn vraag waarom hij altijd dezelfde route nam, vertelde de man dat hij daar eigenlijk nooit over nagedacht had. Waarom zou hij? Alles ging zijn gangetje en dat was wel zo makkelijk. Hij hoefde er niet bij na te 

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×