We hebben 1588 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

De Ont-Moeting

De Ont-Moeting

De Ont-Moeting is een nieuw tv programma dat haar gasten uitnodigt om een ander kant van zichzelf te laten zien.Het beeld dat we van mensen hebben is vooral gebaseerd op de buitenkant. In de ont-moeting kijken we wat daar achter zit, en gaan we op zoek naar de binnenkant. Hoe iemand geworden is, zoals hij/zij is, en wat ze daarvoor misschien hebben mogen overwinnen. 

Stilte voor de storm

Posted in Stilte voor de storm , De Ont-Moeting on vrijdag, 25 mei 2012.

Het is vrijdagmiddag. Alle voorbereidingen voor de tweede opnamedag morgen zijn klaar. Ik heb de ochtend gebruikt voor wat laatste zaken. 

Eigenlijk sta ik op het punt om mijn praktijk te verlaten als de telefoon gaat. Ik neem op. Aan de andere kant klinkt de stem van een vrouw. Ze is de assistente van mijn ochtendgast, morgenvroeg. Ze belt om te vertellen dat de gast wil laten afzeggen voor morgenvroeg, omdat deze iets teveel hooi op de vork heeft genomen. Ik snap het niet helemaal, na ons eerste contact waarop deze gast meteen enthousiast ja zegt, spreken we af dat ik nog wat aanvullende info stuur, die de gast eerst om het gemak kan bekijken, alvorens definitief ja te zeggen.

De regenboog

Posted in De regenboog, De Ont-Moeting on woensdag, 23 mei 2012.

Toen begin deze week de gastenlijst compleet was had ik tijd om me te richten op de prachtige song die me aangeboden is  als begintune.

Ik liet me meevoeren om de klanken van de muziek en de woorden.  Zonder nog al te veel prijs te willen geven, is het een lied dat kleurrijk is:-) 
Ik zag allerlei beelden voor me, en had het gevoel dat er iets in de leader zou mogen waarin die kleuren goed tot uiting zouden komen.
Een regenboogjas, die wilde ik hebben...... Tja,  dat is erg leuk gedacht maar hoe kom je daaraan? Het zou net zo iets mogen zijn als je jas van Jozef in de van den Ende musical,mmm….

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×