We hebben 1130 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

De Ont-Moeting

De Ont-Moeting

De Ont-Moeting is een nieuw tv programma dat haar gasten uitnodigt om een ander kant van zichzelf te laten zien.Het beeld dat we van mensen hebben is vooral gebaseerd op de buitenkant. In de ont-moeting kijken we wat daar achter zit, en gaan we op zoek naar de binnenkant. Hoe iemand geworden is, zoals hij/zij is, en wat ze daarvoor misschien hebben mogen overwinnen. 

Onnatuurlijke hebberigheid

Posted in Onnatuurlijke hebberigheid, De Ont-Moeting on dinsdag, 22 mei 2012.

Ken je dat? Dat je soms een gevoel hebt om iets te doen waarvan je niet weet hoe het gaat uitpakken.

Dat je vervolgens gaat twijfelen wat je daarmee moet, of beter gezegd wilt en wat de gevolgen van een eventuele actie zouden kunnen zijn? 
Het gebeurt mij met regelmaat. Dan voel ik een soort van drive waarvan ik niet weet waar deze vandaan komt. En er komt pas rust als ik actie ondernomen heb. Dan kan ik dus ergens aan beginnen zonder te weten wat het gaat brengen, en met het "gevaar" gezien te worden als iemand die niet spoort.

Voor het echie

Posted in Voor het echie, De Ont-Moeting on maandag, 21 mei 2012.

Zaterdag 12 mei 2012 was het dan zover, na maanden broeden, regelen plannen en uitproberen was de eerste echte opname dag.Gelukkig was ik wat vroeger op de locatie dan de rest van de crew wat me gelegenheid gaf om nog even te mediteren en de juiste energie neer te zetten.Nu zou het echt gaan gebeuren.Alles was tot in de puntjes geregeld, dus het enige waar het fout op zou kunnen gaan was mijn inbreng. Ik had er het volste vertrouwen in dat het zou lopen zoals het mocht lopen. Niks is toeval, dus de juiste dingen komen op het juiste moment voorbij.

Ik voel aan alles dat de tijd rijp is voor dit programma en deze manier van programma's maken.

De Try Out

Posted in De Try Out, De Ont-Moeting on vrijdag, 20 april 2012.

Wanneer ik rond half elf aankom zijn de technici al druk in de weer, ze hebben er zelfs al een paar uur opzitten. Er wordt uitgelicht, camera's gepositioneerd, audio gecheckt. Geweldig. Ik geniet van alle bedrijvigheid en betrokkenheid. Tijd om "mijn" mannen te verwennen met een vers kopje koffie.

Ria heeft voor die dag een volle agenda en had aangeboden om te zorgen dat iedereen netjes in de make-up zat voor negen uur. Ontzettend lief van haar, toch vond ik dat iets teveel van het goede. Desnoods zouden we het zelf doen, het was tenslotte een try out. Angela en Charlotte hadden nog wel ruimte in hun agenda en boden aan om de 

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×