We hebben 663 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

De Ont-Moeting

De Ont-Moeting

De Ont-Moeting is een nieuw tv programma dat haar gasten uitnodigt om een ander kant van zichzelf te laten zien.Het beeld dat we van mensen hebben is vooral gebaseerd op de buitenkant. In de ont-moeting kijken we wat daar achter zit, en gaan we op zoek naar de binnenkant. Hoe iemand geworden is, zoals hij/zij is, en wat ze daarvoor misschien hebben mogen overwinnen. 

De finishing touch, extra cadeautjes

Posted in De finishing touch, extra cadeautjes, De Ont-Moeting on donderdag, 19 april 2012.

Nu crew locatie en concept duidelijk waren, kwamen de extra's aan de beurt.

Het feit dat er geen budget is zou je misschien als een tegenwerkende factor kunnen zien. Voor mij is het eigenlijk een positieve meewerkende factor. Wanneer mensen enthousiast zijn en mee willen werken omdat ze achter het concept staan, omdat het goed voelt en/of omdat ze betrokken zijn, is dat met al het geld van de wereld niet te betalen. Daarmee is de intentie juist, en dat werkt ook weer mee aan die positieve spiraal, die zo belangrijk is voor mij.

Cadeautjes

Posted in Cadeautjes, De Ont-Moeting on donderdag, 19 april 2012.

Ik zie het maken van een programma, net als andere dingen trouwens, als een energetisch proces. Daarmee bedoel ik dat volgens mij alles energie is, en dat er dus uitkomt wat je erin stopt. Alles moet dus goed voelen, de energie mag stromen en qua golflengte mag iedereen die meewerkt op dezelfde lijn, dezelfde energiestroom zitten. Het is als een spiraal, die klein begint en steeds groter wordt. Hoe positiever die kern van de spiraal is, hoe positiever hij zal uitcirkelen.

 

Inspiratie

Posted in Inspiratie, De Ont-Moeting on woensdag, 18 april 2012.

Inspiratie

Hoe...komt een idee ooit tot stand? kan zo’n gedachte ontstaan?

Waar komt dat helder ogenblik, dat inzicht toch vandaan?
Dit stukje tekst komt uit een prachtig lied van Mathilde Santing dat je via deze link kunt beluisteren.
Het leven kan soms verrassingen in petto hebben die je niet had kunnen voorzien. Ik vind het altijd wonderlijk om te zien hoe zaken zich als vanzelf op je pad komen en zich ont-wikkelen.
Zo heb je een idee dat ergens in je achterhoofd suddert, en zo komt er 

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×