We hebben 1558 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

De Ont-Moeting

De regenboog

Posted in De regenboog, De Ont-Moeting on woensdag, 23 mei 2012.

Toen begin deze week de gastenlijst compleet was had ik tijd om me te richten op de prachtige song die me aangeboden is  als begintune.

Ik liet me meevoeren om de klanken van de muziek en de woorden.  Zonder nog al te veel prijs te willen geven, is het een lied dat kleurrijk is:-) 
Ik zag allerlei beelden voor me, en had het gevoel dat er iets in de leader zou mogen waarin die kleuren goed tot uiting zouden komen.
Een regenboogjas, die wilde ik hebben...... Tja,  dat is erg leuk gedacht maar hoe kom je daaraan? Het zou net zo iets mogen zijn als je jas van Jozef in de van den Ende musical,mmm….

Eerst maar even op onderzoek. Ik vond al snel een bedrijf in theaterkleding. Sterker nog ik vond het bedrijf dat DE jas gemaakt had, en dat bedrijf zat hier ook nog eens in de buurt. Voordat ik erover na had kunnen denken, had ik het nummer al gedraaid. De mevrouw aan de andere kant van de lijn, hoorde mijn verhaal aan. Ze vertelde dat ze die jas in opdracht gemaakt had, en dat hij niet in haar bezit was. Ze had ook niks anders dat eventueel geschikt zou zijn... "Jammer dan" dacht ik, toen ze vervolgde dat ze er met liefde en plezier een zou maken...Ik benadrukte dat ik helemaal geen budget heb, dat was helemaal geen punt. Ik viel bijna van mijn stoel. Wat gebeurde hier!

Ik liep helemaal totaal op wolken.
De uitvoering van mijn idee, zou echter heel veel tijd innemen voor een aantal mensen, waardoor we er uiteindelijk toe besloten hebben dat we het anders gaan aanpakken.
Dus DE regenboogjas is van de baan.
Wat overblijft is het geweldige gevoel dat alles stroomt, en alles mogelijk lijkt.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×