We hebben 1567 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

De Wijze Vrouw

De Wijze Vrouw

De wijze vrouw is op een punt in haar leven dat er niks meer MOET. Ze is EIGEN wijs door de levensfase waarin ze zit. Ze draagt wijsheid en kennis over.

Ik kies voor vrijheid!

Posted in De Wijze Vrouw , Ik kies voor vrijheid! on dinsdag, 05 mei 2015.

Ik kies voor vrijheid!

Ik kies ervoor om bepaalde zaken voortaan naast me neer te leggen. Arrogant? Hoezo?
Ik ben simpelweg op een punt in mijn leven aangekomen waarop ik geen tijd meer wil verspillen met zaken die me verdrietig maken of pijn doen.
Cynisme, overdreven kritiek en eisen van welke aard dan ook kunnen me gestolen worden.
Consessies doen aan mensen die me niet mogen, waar ik geen plezier aan beleef, die me niet mogen, of me niet liefhebben behoort tot het verleden. The time for pleasing everyone is finally and definatly over! Leugenaars en manipulators doorzie ik en laat ik links liggen.In mijn wereld wil ik waarheden in plaats van onwaarheden, echtheid in plaats van hypocrisie, waardering in plaats van ongemeende complimenten

De Wijze Vrouw

Posted in De Wijze Vrouw , De Wijze Vrouw on donderdag, 23 april 2015.

In onze westerse wereld kun je als vrouw op een punt komen dat je het idee hebt, dat je oud wordt en uitgerangeerd bent. Je kunt het gevoel hebben dat het leven voorbij gaat. Sommigen voelen zich zelfs minder vrouw worden. Vrouwen die actief zijn op sociaal maatschappelijk vlak, en dus nog “middenin het leven staan”, hebben daar vaak minder last van.
Wanneer je actief bent, voel je je vaak goed, je voelt je gewaardeerd, je hebt een functie.

Tot je erachter komt dat waardering van buitenaf eigenlijk niet echt belangrijk is. Dat je je leven mag invullen op je EIGEN wijze, en dat je heel wat te bieden hebt aan de wereld.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×