We hebben 951 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Horoscoop Nederland

De horoscoop van Nederland

Astrologische verbindingen kunnen hun invloed hebben op ons dagelijks, aardse bestaan. Een van de eerste regels die ik geleerd heb, is de Wet van de analogie. In de Oudheid was men van mening, dat alle verschijnselen op aarde waren geschapen naar een overeenkomstig kosmisch beeld en het was dit principe van analogie en gelijkheid, waardoor de samenhang in de kosmos was bepaald. Het zonnestelsel is een geheel en ziet eruit als een atoom. Het bestaat uit afzonderlijke onderdelen;planeten ,tekens  die samen een geheel vormen . Dit is te vertalen naar de mens die met al zijn afzonderlijke organen een geheel vormt .Een organisch geheel . “Zo boven (kosmos) ,zo beneden (mens)” Het latere begrip "Synchroniciteit"van Carl Jung hangt hiermee samen. Ik vertaal het kosmische schouwspel naar een aardse werkelijkheid.

Astrologische prognose voor Nederland 2017

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Algemeen
De horoscoop van Nederland
Nederland is een land vol idealen en doet zich over het algemeen zekerder voor dan het is. Het motto is dat er ruimte moet zijn voor alles en iedereen. Nederland presenteert zich als een land dat graag zorgt voor van alles en iedereen, en daarin ook een vrij traditionele instelling heeft. Men koestert het verleden en de geschiedenis. Nederlanders houden van gezelligheid en huiselijkheid. Onze bevolking is vrij nuchter en staat over het algemeen met twee benen op de grond. We reageren wat traag, maar kunnen ook vrij koppig vasthouden als we eenmaal ergens mee bezig zijn.

Prognose 2017

Hier kun je de prognose voor 2016 teruglezen

Astrologische prognose voor Nederland 2016 december

Posted in Nederland 2016 december, Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland december 2016

Ziekenhuizen en instellingen staan centraal. Er wordt veel energie in gestoken gezondheidszorg en werkgelegenheid daar te reorganiseren en hervormen. Er komen herstructurerende maatregelen met betrekking tot het thema gezondheid, gezondheidszorg en werkgelegenheid. Dit kan betekenen dat er nieuwe regels en structuren komen, of dat er verdere inperkende maatregelen genomen worden.

Astrologische prognose voor Nederland 2016 november

Posted in Nederland 2016 november, Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland november 2016

Het financiële plaatje is minder rooskleurig dan er gedacht werd.
Tegenvallende resultaten bij ziekenhuizen en instellingen zorgen voor veel onrust.
Het pijnpunt van de natie komt in de belangstelling te staan. Dan wordt pijnlijk duidelijk waar de schoen wringt. Maar of dat betekent dat er daarmee ook een oplossing paraat is…..

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×