We hebben 976 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Horoscoop Nederland

De horoscoop van Nederland

Astrologische verbindingen kunnen hun invloed hebben op ons dagelijks, aardse bestaan. Een van de eerste regels die ik geleerd heb, is de Wet van de analogie. In de Oudheid was men van mening, dat alle verschijnselen op aarde waren geschapen naar een overeenkomstig kosmisch beeld en het was dit principe van analogie en gelijkheid, waardoor de samenhang in de kosmos was bepaald. Het zonnestelsel is een geheel en ziet eruit als een atoom. Het bestaat uit afzonderlijke onderdelen;planeten ,tekens  die samen een geheel vormen . Dit is te vertalen naar de mens die met al zijn afzonderlijke organen een geheel vormt .Een organisch geheel . “Zo boven (kosmos) ,zo beneden (mens)” Het latere begrip "Synchroniciteit"van Carl Jung hangt hiermee samen. Ik vertaal het kosmische schouwspel naar een aardse werkelijkheid.

Astrologische prognose voor Nederland 2016 oktober

Posted in Nederland 2016 oktober, Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland oktober 2016

Een nijpend tekort aan woningen zorgt voor een behoorlijk gespannen situatie. Nieuws over de huizenmarkt zorgt voor veel onrust. Kartelvorming, prijsafspraken, geheime deals. De woningmarkt staat op een onprettige manier in de schijnwerpers. Dat kan te maken hebben met een schandaal dat aan het licht komt, waarvan de gevolgen nog wel even doorsudderen.
Een tekort aan zorginstellingen. Wachtlijsten voor ziekenhuizen nemen toe. Ook blijkt dat niet alles is wat het lijkt. Bedrog komt aan het licht.

Astrologische prognose voor Nederland 2016 september

Posted in Nederland 2016 september, Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland september 2016

Onduidelijkheden wakkeren onze zorgen aan. De spanning kan ervoor zorgen dat we allemaal weer wat meer op elkaar letten in de positieve zin van het woord.
Er is geen helder zicht meer op zorgzaamheid binnen ons land.  Dat lijkt allemaal nog niet zoveel spanning op te leveren. Wellicht gebeurt dat in een later stadium. Deze verbinding kan namelijk nog doorwerken tot en met februari 2017.
Het zicht op de ontwikkeling van de woningmarkt lijkt behoorlijk vertroebelt. Hierdoor kan er aarzeling ontstaan om tot samenwerking over te gaan, om daarmee kansen te vergroten. 

Astrologische prognose voor Nederland 2016 augustus

Posted in Nederland 2016 augustus, Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland augustus 2016

Er is ruimte tot groei en ontwikkeling.
Nederland is te goed geweest van vertrouwen richting andere landen zo blijkt.
Zaken met betrekking tot de gaswinning zijn toch iets mooier voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn. Eerder genomen maatregelen blijken minder te voldoen dan men had voorgespiegeld.
Samenwerkingsverbanden waar grote verwachtingen over waren blijken tegen te vallen.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×