We hebben 2523 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Horoscoop Nederland

De horoscoop van Nederland

Astrologische verbindingen kunnen hun invloed hebben op ons dagelijks, aardse bestaan. Een van de eerste regels die ik geleerd heb, is de Wet van de analogie. In de Oudheid was men van mening, dat alle verschijnselen op aarde waren geschapen naar een overeenkomstig kosmisch beeld en het was dit principe van analogie en gelijkheid, waardoor de samenhang in de kosmos was bepaald. Het zonnestelsel is een geheel en ziet eruit als een atoom. Het bestaat uit afzonderlijke onderdelen;planeten ,tekens  die samen een geheel vormen . Dit is te vertalen naar de mens die met al zijn afzonderlijke organen een geheel vormt .Een organisch geheel . “Zo boven (kosmos) ,zo beneden (mens)” Het latere begrip "Synchroniciteit"van Carl Jung hangt hiermee samen. Ik vertaal het kosmische schouwspel naar een aardse werkelijkheid.

Astrologische prognose voor Nederland 2016 juli

Posted in Nederland 2016 juli, Astrologie, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland juli 2016

Licht positieve ontwikkelingen met betrekking tot de gezondheidszorg en de werkgelegenheid. Er lijkt extra aandacht te zijn rondom deze thema's. Dat kan tot een positieve ontwikkeling leiden.
Positieve ontwikkelingen in de woningmarkt zorgen voor een toenemende koop en verkoop van koopwoningen.
Onverwachte gebeurtenissen brengen  behoorlijk wat onrust met zich mee. 

Astrologische prognose voor Nederland 2016 mei

Posted in Astrologie, Nederland 2016 mei, De horoscoop van Nederland on woensdag, 13 januari 2016.

Nederland mei 2016

Nieuwe kansen en mogelijkheden in de ontwikkeling van de gezondheidszorg zijn belangrijk, daarom wordt er veel energie gestoken in innovatie.
Innovatieve ontwikkelingen met betrekking tot elektriciteit en energie door buitenlandse betrokkenheid kunnen voor extra werkgelegenheid zorgen.
Spanning en onenigheid in de regering.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×