We hebben 965 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Horoscoop Nederland

De horoscoop van Nederland

Astrologische verbindingen kunnen hun invloed hebben op ons dagelijks, aardse bestaan. Een van de eerste regels die ik geleerd heb, is de Wet van de analogie. In de Oudheid was men van mening, dat alle verschijnselen op aarde waren geschapen naar een overeenkomstig kosmisch beeld en het was dit principe van analogie en gelijkheid, waardoor de samenhang in de kosmos was bepaald. Het zonnestelsel is een geheel en ziet eruit als een atoom. Het bestaat uit afzonderlijke onderdelen;planeten ,tekens  die samen een geheel vormen . Dit is te vertalen naar de mens die met al zijn afzonderlijke organen een geheel vormt .Een organisch geheel . “Zo boven (kosmos) ,zo beneden (mens)” Het latere begrip "Synchroniciteit"van Carl Jung hangt hiermee samen. Ik vertaal het kosmische schouwspel naar een aardse werkelijkheid.

Koningspaar en politici 2016

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland, Koningshuis en Politici 2016 on woensdag, 09 december 2015.

Prognose 2016 voor koningspaar en politici

Persoonlijke tendensen voor koningspaar en politici

Aangezien steeds meer staatssecretarissen een prominente rol spelen, heb ik dit jaar het gehele Nederlandse kabinet en de fractieleiders van de oppositie bekeken.
(omdat ik niet over alle juiste gegevens beschik kan ik geen specificatie geven van het gebied waarop de uitwerking zal plaatsvinden, hierdoor kunnen deze tendensen op het politieke maar ook op het privé vlak uitwerken.)

Astrologische prognose voor Nederland 2015

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland, Nederland 2015 on zaterdag, 08 november 2014.

Hier kun je de prognose voor 2014 teruglezen

Prognose 2015

Algemeen

Nederland is een land vol idealen en doet zich over het algemeen zekerder voor dan het is. Het motto is dat er ruimte moet zijn voor alles en iedereen. Nederland presenteert zich als een land dat graag zorgt voor van alles en iedereen, en daarin ook een vrij traditionele instelling heeft. Men koestert het verleden en de geschiedenis. Nederlanders houden van gezelligheid en huiselijkheid. Onze bevolking is vrij nuchter en staat over het algemeen met twee benen op de grond. We reageren wat traag, maar kunnen ook vrij koppig vasthouden als we eenmaal ergens mee bezig zijn.

 

 

Astrologische prognose voor Nederland 2014

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland, Nederland 2014 on vrijdag, 01 november 2013.

De horoscoop van Nederland

Hier kun je de prognose voor 2013 teruglezen

Prognose 2014

Lees hier de ingekorte versie in de krant

Hoe profileert Nederland zich?
Met uitzondering van augustus en september wanneer er een licht positieve ontwikkeling op dit vlak lijkt te zijn, zal de rest van het jaar het zorgzame karakter behoorlijk onder druk staan.
Dat is eigenlijk vorig jaar al begonnen, bijvoorbeeld in oktober en december 2013. In april en november 2013 was er sprake van rigoureuze veranderingen die uit het niets lijken te komen die ons land behoorlijk onder druk zetten. En dat gaat in januari nog een staartje krijgen.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×