We hebben 973 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Horoscoop Nederland

De horoscoop van Nederland

Astrologische verbindingen kunnen hun invloed hebben op ons dagelijks, aardse bestaan. Een van de eerste regels die ik geleerd heb, is de Wet van de analogie. In de Oudheid was men van mening, dat alle verschijnselen op aarde waren geschapen naar een overeenkomstig kosmisch beeld en het was dit principe van analogie en gelijkheid, waardoor de samenhang in de kosmos was bepaald. Het zonnestelsel is een geheel en ziet eruit als een atoom. Het bestaat uit afzonderlijke onderdelen;planeten ,tekens  die samen een geheel vormen . Dit is te vertalen naar de mens die met al zijn afzonderlijke organen een geheel vormt .Een organisch geheel . “Zo boven (kosmos) ,zo beneden (mens)” Het latere begrip "Synchroniciteit"van Carl Jung hangt hiermee samen. Ik vertaal het kosmische schouwspel naar een aardse werkelijkheid.

Astrologische prognose voor Nederland 2008

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland, Nederland 2008 on donderdag, 27 december 2007.

Algemeen 
Nederland is een land vol idealen en doet zich over het algemeen zekerder voor dan het is. Het motto is dat er ruimte moet zijn voor alles en iedereen. Nederland presenteert zich als een land dat graag zorgt voor van alles en iedereen, en daarin ook een vrij traditionele instelling heeft. Men koestert het verleden en de geschiedenis. Nederlanders houden van gezelligheid en huiselijkheid Onze bevolking is vrij nuchter en staat over het algemeen met twee benen op de grond. We reageren wat traag, maar kunnen ook vrij koppig vasthouden als we eenmaal ergens mee bezig zijn.

Astrologische prognose voor Nederland 2005

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland, Nederland 2005 on woensdag, 29 december 2004.

De gebruikte technieken zijn de progressies van de radix (uitgegaan wordt van 16-3-1815 10:30 te Amsterdam) en de Solaar van Nederland voor 2005. Dit voor de liefhebbers.

Algemeen
Nederland is een land vol idealen en doet zich over het algemeen zekerder voor dan het is. Het motto is dat er ruimte moet zijn voor alles en iedereen 
Nederland presenteert zich als een land dat graag zorgt voor van alles en iedereen, en daarin ook een vrij traditionele instelling heeft. Men koestert het verleden en de geschiedenis. 

Astrologische prognose voor Nederland 2004

Posted in Astrologie, De horoscoop van Nederland, Nederland 2004 on dinsdag, 16 december 2003.

Algemeen
Nederland is een land vol idealen en doet zich over het algemeen zekerder voor dan het is. Het motto is dat er ruimte moet zijn voor alles en iedereen.
Nederland presenteert zich als een land dat graag zorgt voor van alles en iedereen, en daarin ook een vrij traditionele instelling heeft. Men koestert het verleden en de geschiedenis. Nederlanders houden van gezelligheid en huiselijkheid.
Nederland op zich is nogal een beïnvloedbaar land en ook in 2004 zal dat weer eens blijken, We gaan een beetje op in andere landen en hebben de neiging in van alles mee te gaan.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×