We hebben 1653 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Privé

Privé

Ik schrijf over wat ik tegenkom, wat me raakt, en me  in beweging zet in mijn eigen omgeving. Soms met een lach, soms met een traan. Over mijn stad 's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd en Oeteldonk. Over gebeurtenissen in mijn omgeving die iets met me doen

 

Een persoonlijke overwinning

Posted in Een persoonlijke overwinning, Privé on maandag, 23 januari 2017.

Wat eraan vooraf ging

Het afgelopen jaar liep wat anders dan ik gedacht had.

Ik ben het jaar rustig begonnen, omdat ik tijd wilde hebben voor een verhuizing. Toen deze in maart achter de rug was, besloot ik wat tijd  te nemen voor mezelf, te herbronnen, naar binnen, naar de kern toe te gaan.

Zo kreeg ik ook de tijd om eindelijk eens wat klussen aan te pakken die door tijdgebrek steeds uitgesteld werden.

Tja, dat liep even anders toen ik problemen kreeg met 

Dag tante

Posted in Dag tante, Privé on woensdag, 09 december 2015.

Dag tante

Ik heb er lang over gedacht of ik dit verhaal zou delen. Omdat er mensen bij betrokken zijn die voor sommigen herleidbaar zijn. Toch meen ik dit te moeten doen, om mijn tante nog een beetje recht te doen.

Op 11 juni kreeg ik een telefoontje van een oom, de zus van mijn moeder, mijn peettante was overleden en inmiddels begraven. Het was alsof ik een koude douche kreeg.

Tuurlijk, de dood hoort bij het leven, dood in deze dimensie betekent voor mij ook wedergeboorte in een andere dimensie. Maar die overgang die wordt normaal gesproken begeleidt met overgangsrituelen zoals afscheid nemen, een dienst of bijeenkomst of hoe je dat ook verder wilt invullen. Dat is ook belangrijk om daarna weer verder te kunnen. Wanneer dat niet gebeurd blijft er een soort van open einde, alsof het niet helemaal is afgerond. Goed, als dit de wens was van haar, dan zou ik daar respect voor hebben, dat was haar keuze dan toch?...

 

Geven is ontvangen

Posted in Geven is ontvangen, Bewustwording, Privé on vrijdag, 19 december 2014.

Geven is ontvangen

Veel mensen zijn blij als december weer voorbij is. Bijvoorbeeld omdat ze ertegenop zien om met Kerst alleen te zijn. Voor de ouderen onder ons, hebben steeds minder mensen om hen heen.

Een samenwerking van TV73 en Hotel van der Valk heeft er afgelopen week voor gezorgd dat zo'n honderd ouderen verrast werden met een leuke avond uit.

Twee touringbussen haalden hen op vier opstapplaatsen op om ze naar de plaats van bestemming te brengen.

Daar werden ze ontvangen in een zeer sfeervolle ruimte met zeer toegewijd personeel.

 

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×