We hebben 1128 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Privé

Privé

Ik schrijf over wat ik tegenkom, wat me raakt, en me  in beweging zet in mijn eigen omgeving. Soms met een lach, soms met een traan. Over mijn stad 's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd en Oeteldonk. Over gebeurtenissen in mijn omgeving die iets met me doen

 

Donkere dagen gevuld met licht

Posted in Donkere dagen gevuld met licht, Privé on vrijdag, 19 december 2014.

Donkere dagen gevuld met licht

 Woensdag 17-12-2014 mocht ik verslag doen van de lichtjesprocessie. Een stille tocht die dit jaar voor de derde keer gelopen is om dierbaren te gedenken die ons ontvallen zijn. Zeker rond de donkere dagen van december voel je het gemis extra.

Tijdens de redactievergadering op woensdagochtend worden de laatste puntjes op de Ï"gezet.

 

Hangouderen en Fastfood

Posted in Hangouderen en Fastfood, Privé on maandag, 27 januari 2014.

Voor vele, met name oudere mensen wordt de wereld steeds kleiner. Dat kan een aantal redenen hebben; men is bijvoorbeeld wat minder mobiel of de sociale kring om iemand wordt steeds kleiner. Dat kan leiden tot vereenzaming, want in onze geïndividualiseerde maatschappij, is het niet moeilijk om onzichtbaar te zijn.

Iedereen is druk met zichzelf en zijn/haar eigen belang in zijn eigen wereldje. Men lijkt vaak pas in actie te komen als dat eigen wereldje bedreigt wordt.

Vaak gebeurt dat door met de vinger naar de ander te wijzen.

Armoede

Posted in Armoede, Privé on vrijdag, 10 januari 2014.

Binnenkort is er in 's-Hertogenbosch een congres over kinderarmoede en wat daar tegen doen.
Burgemeester Rombouts van 's-Hertogenbosch zegt : 'In Den Bosch is voldoende geld om alle arme kinderen te helpen'.
Er is een voorstel tot het samenstellen van een kindpakket waarin onder andere vouchers voor kleding zitten, een abonnement op de bibliotheek, gratis zwemlessen, gratis OV.
Probleem opgelost zou je denken.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×