We hebben 655 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Privé

Privé

Ik schrijf over wat ik tegenkom, wat me raakt, en me  in beweging zet in mijn eigen omgeving. Soms met een lach, soms met een traan. Over mijn stad 's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd en Oeteldonk. Over gebeurtenissen in mijn omgeving die iets met me doen

 

Mijn vader

Posted in Mijn vader, Privé on vrijdag, 20 september 2013.

Mijn vader

Vandaag zou mijn vader 89 geworden zijn. Negenentachtig. Wat een leeftijd! Daarmee realiseer ik me tegelijkertijd dat hij al negen jaar niet meer op deze aarde is. Is het echt al zolang geleden? Wat gaat de tijd snel.  Ik herinner me die laatste verjaardag  heel goed want het was een speciale. Het is niet uitgesproken maar we wisten dat dit de laatste zou zijn, drie dagen later is hij overleden.  Tijdens een controlebezoek leek het de arts beter om hem op te nemen, en hij werd alleen maar zieker en zwakker. Uiteindelijk mocht hij na een paar weken naar huis en was nog maar een schim van de man die naar dat controlebezoek was gegaan. Hij wilde zijn verjaardag bij mij vieren. Dat deden mijn ouders eigenlijk al jaren. Ik moest hem in en uit de auto hijsen want hij was te zwak om te staan.

Koninklijk schoeisel

Posted in Koninklijk schoeisel, Privé on donderdag, 02 mei 2013.

open brief aan de burgemeester

Koninklijk schoeisel

Afgelopen dinsdag zat ik al heel vroeg voor de buis. Rare uitdrukking trouwens voor de buis; je zit achter je computer maar voor de buis. Hoe het ook zij, ik was er klaar voor om de troonswisseling helemaal mee te maken. De vorige keer toen Beatrix aantrad had ik een leeftijd waarop ik met heel andere dingen bezig was. Het enige dat ik me daarvan kan herinneren zijn de beelden van de rellen.

Jaloezie, spijt en "had ik maars"......

Posted in Jaloezie, spijt en "had ik maars"......, Privé on woensdag, 10 april 2013.

Soms zie je ideeën en initiatieven voorbijkomen waarvan je denkt :"Ik wou dat ik dat bedacht had..." Dan kun je in bewondering zijn voor wat die persoon doet of neerzet. Dat is een positieve ervaring, waarbij je mensen hun succes gunt en blij kunt zijn voor ze. 

Ik zie het tegenwoordig echter steeds vaker gebeuren dat het succes van iemand afgunst en jaloezie teweeg brengt bij anderen. Dat kan zelfs zover gaan, dat mensen het succes van de ander claimen, door te zeggen:"Dat was MIJN idee". "IK heb dat bedacht". 

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×