We hebben 652 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Privé

Privé

Ik schrijf over wat ik tegenkom, wat me raakt, en me  in beweging zet in mijn eigen omgeving. Soms met een lach, soms met een traan. Over mijn stad 's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd en Oeteldonk. Over gebeurtenissen in mijn omgeving die iets met me doen

 

Heksenjacht anno 2009?

Posted in Privé, Heksenjacht anno 2009? on woensdag, 20 mei 2009.

Saturnus oppositie Uranus
Zo af en toe bekruipt me de behoefte om mijn zielenroerselen en hersenspinsels te ventileren. Meestal doe ik daar verder niks mee, en is dat voor mijn persoonlijke gebruik.Nu echter bekruipt me de behoefte om toch wat van die zaken te delen met een groter publiek.
U hoeft geen oordeel te hebben over mijn verhaal, want het is mijn beleving, en van niemand anders, die ik met u wil delen. Dit verhaal past in de context van de Saturnus Uranus oppositie, die nog steeds werkzaam is. Het oude tegenover het nieuwe, de bestraffende vinger tegenover de andersdenkende.

Ambities en Idealen!

Posted in Privé, Ambities en Idealen! on zondag, 28 september 2003.

Een nieuwe periode breekt aan

Na een studie van 6 jaar is het eindelijk zover! Met het diploma op zak heb ik het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Onwillekeurig moet ik terugdenken aan zes jaar geleden, waarin ik drukke werkzaamheden voor de lokale omroep van mijn woonplaats had.

Ik was bezig met de ontwikkeling voor een nieuw televisieprogramma, dat tot doel had mensen wat sociaal bewuster te maken. Ambitieus hè ! 
Door wat meningsverschillen met de toenmalige directeur van de omroep over de invulling van dat programma besloot ik mijn medewerking niet langer te verlenen. Daardoor had ik ineens een heleboel tijd over die ik naar eigen inzicht zou kunnen besteden.

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×