We hebben 1580 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Privé

Geven is ontvangen

Posted in Geven is ontvangen, Bewustwording, Privé on vrijdag, 19 december 2014.

Geven is ontvangen

Veel mensen zijn blij als december weer voorbij is. Bijvoorbeeld omdat ze ertegenop zien om met Kerst alleen te zijn. Voor de ouderen onder ons, hebben steeds minder mensen om hen heen.

Een samenwerking van TV73 en Hotel van der Valk heeft er afgelopen week voor gezorgd dat zo'n honderd ouderen verrast werden met een leuke avond uit.

Twee touringbussen haalden hen op vier opstapplaatsen op om ze naar de plaats van bestemming te brengen.

Daar werden ze ontvangen in een zeer sfeervolle ruimte met zeer toegewijd personeel.

 

Er was lekker eten en een leuk entertainmentprogramma wat er voor zorgde dat ze zich heerlijk in de watten gelegd voelden. Het was zo hartverwarmend om te zien dat die mensjes elkaar vonden aan de gezellige ronde tafels. Het was een gekwetter van heb ik jou daar. Er werd een polonaise gelopen en er werd zelfs gedanst. De liedjes van vroeger die gezongen werden door Frank Hoek en Nol Roos werden gretig meegezongen. Ik mocht wederom verslag doen, en ik hoorde bijvoorbeeld van een mevrouw dat dit haar eerste uitje in wel vijf jaar was! Een meneer gooide zijn wandelstok aan de kant en heeft wel een half uur met zijn handen in de lucht mee staat doen met de muziek. Ik kreeg zo'n warm gevoel van het plezier dat ze met zijn allen hadden.
Zo voor de donkere dagen zou het mooi zijn als we allemaal eens om ons heen keken. Om te zien of er misschien iemand waar je iets voor kunt betekenen. Er is vaak maar weinig voor nodig om iets voor een ander te kunnen betekenen. En het gevoel dat je krijgt als je daadwerkelijk een verschil kunt maken voor een ander is misschien wel het mooiste Kerstcadeau dat je aan die ander, maar zeker ook aan jezelf kunt geven.

Merry Xmas

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen

"Iedereen is anders, met andere behoeften en/of belangen. Daarmee is niet gezegd dat het één beter is dan het ander. Het is gewoon anders Karin

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×