We hebben 928 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Goede doelen

Goede doelen

 

Be More Lwengo

Marsha Vlooswijk gaat in mei 2011 4 weken vrijwilligerswerk doen voor de stichting Be More bij het project LWENGO.

Eén van de vele doelen van dit community project is het bouwen van een lagere school. Een school gebouwd van bakstenen, met schoolbankjes . Zodat de kinderen gewoon les kunnen krijgen, en niet dat ze na een flinke regenbui op de knietjes in de modder hoeven te zitten zoals nu.

Zonder financiële ondersteuning is een doel als dit niet te realiseren.

Lwengo/ Be More financieel ondersteunen :
banknr.: 12.17.74.228 t.n.v. Be More , o.v.v. Marsha Vlooswijk
Zie ook hier

Dit sponsorgeld wordt gebruikt voor de bouw van de school, maar ook de inrichting ervan (aanschaf van schoolbankjes, lesmateriaal etc..)

 


Lwengo-kids

Lwengo

Help Jelte

Help Jelte !!!

 

Rijden voor kanker
Bijzonder initiatief van Danny de Wild

rijdenvoorkanker

Egyam Orphanage Foundation

Stichting Weeshuis Egyam Ghana
Ik wil je graag attenderen op een heel mooi nederlands initiatief. Een groep betrokken mensen heeft een stichting opgericht om de bouw van een weeshuis in Ghana te realiseren, en de kinderen die daar wonen te ondersteunen naar een goede toekomst. Het weeshuis staat er ondertussen, maar er is natuurlijk nog heel veel nodig.
Je kunt doneren of zelfs een kind financieel "adopteren".

 Haarknipactie voor de stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en wordt er slechts een klein deel door de verzekering vergoed ...

haarknip

haarknip1

Oktober 2008: het lange haar van Karin gaat eraf voor het Goede Doel.

Marcel Haarmode bestaat 75 jaar en knipt in de feestweken GRATIS je nieuwe coupe wanneer jij je haar doneert  aan de stichting Haarwensen. Voor zo'n mooi doel laat Karin haar haren graag knippen.

Haar doneren: www.haarwensen.nl http://haarwensen.hyves.nl

Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Sponsor tocht t.b.v. het Koningin Wilhelmina Fonds

De Samen Loop voor Hoop is een uniek evenement waarbij deelnemers de strijd aangaan tegen kanker. Met de SamenLoop zamelen we geld in, steken we (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker. Het feestelijke, braderie-achtige evenement duurt 24 uur en wordt door vrijwilligers georganiseerd

samenloop

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×