We hebben 1822 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Karin

Karin

 

Mijn naam is Karin Vrielink

Ik ben stress-counsellor en psychologisch astroloog. Daarnaast ben ik vrouw, moeder, echtgenote, dochter, schoondochter, zus, schoonzus, tante, vriendin. Ik heb medewerking verleend aan tv programma's voor diverse landelijke omroepen, en schrijf columns en horoscopen.  Ik heb sinds 2003 mijn eigen praktijk en al meer dan 1200 consulten gegeven. Hierdoor kan ik heel snel tot de pijnlijke plek en dus ook de oplossing komen.

Naast counselling en astrologie werk ik ook met mijn intuïtie en gevoel. Ik werk vanuit een holistische visie. 
Dat wil zeggen dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn en elkaars functioneren of disfunctioneren kunnen beïnvloeden. 

Het is mijn kracht om counselling, astrologie en spiritualiteit te vertalen naar een praktische toepassing in het dagelijkse leven.

De Mens


John DoeVanuit professioneel en persoonlijk oogpunt heb ik kennis, wijsheid en ervaring opgebouwd,die ik inzet om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Counsellor & Coach


John DoeIk sta je bij op de weg naar nieuwe doelen en mogelijkheden. Samen ont-dekken we waar JOUW antwoorden liggen en wat bij JOU past

Psychologisch Astroloog


John DoeIk geef je met behulp van je horoscoop inzicht in je processen. Huidige ont-wikkelingen en sterke en zwakke punten komen ook aan bod

Spiritueel Werker


John DoeIk werk met energie en doorgevingen. Ik gebruik onder andere de astrologische tarot, die zeer diep inzicht geeft en erg verhelderend kan werken. Dit is een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een astrologisch consult. 

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×