We hebben 1050 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Portfolio

Wat anderen schrijven over Karin

 

 

Het stond al in de sterren geschreven; je bent een persoonlijkheid met bijzonder veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Het resultaat mag er zijn! Een prachtige site, overzichtelijk en zeer informatief. 
Veel succes met alle goede dingen die je doet.
Met warme groeten, 

Allbert Sonnevelt
directeur Sonnevelt opleidingen

 • Lieve Karin, super bedankt voor de opnames. We zijn nog steeds onder de indruk en willen je nogmaals hartstikke bedanken voor de inspirerende middag. We zullen je zeker in onze vriendenkring ook aanraden. Wie weet komen we nog eens terug (eerst maar even hiermee aan de slag -;)) Veel liefs

  J en K
  bezig met spirituele ont-wikkeling
 • Na het verlies van mijn baan en mijn heroriëntatietraject, voel ik me bij jou vertrouwder dan bij mijn jobcoach. Jij begrijpt me tenminste

  M.V.
  directiesecretaresse
 • Dag Karin, ik wil je even laten weten, dat ik druk ben met hetgeen wat jij allemaal verteld hebt. Ik had alles opgenomen op mijn mp3 speler, het staat er allemaal duidelijk op, en ben het nu aan het uitwerken, Ik heb de bestanden op mijn pc gezet, en ik luister alles af, en ben alles, woord voor woord, aan het aan het uittypen in Word.Dat is ook al een heel verwerkingsproces op zich. Nu ik alles terug hoor, wil ik je nog eens expliciet zeggen, dat je het super goed gedaan hebt hoor! Alles goed uitgezocht, helder en goed uitgelegd en verwoordt, heel zorgvuldig te werk bent gegaan. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.

  A.A.
  rouwproces i.v.m. scheiding
 • Ik had niet verwacht dat een astrologisch consult zoveel informatie zou geven. Fascinerend om pijnlijke plekken benoemd te horen worden. Hier kan ik zeer zeker mee verder..

  H.J
  marketing en communicatie specialist
 • Ik was mijzelf kwijt! Door onze gesprekken heb ik mezelf weer teruggevonden! Je hebt me gesterkt in mijn zelfvertrouwen.

  W.J.
  ambtenaar
 • Ik zag in mijn situatie de bomen door het bos niet meer. Je hebt me geweldig geholpen om meer overzicht, structuur en regelmaat te bewerkstelligen. Alhoewel het niet vanzelf gaat, loopt het allemaal wel een stuk soepeler

  G.J.
  grafisch desginer
 • Hoi Karin, bedankt voor de prettige sessies, het heeft me weer veel gebracht en weer op pad geholpen! Een jaar geleden kwam ik voor het eerst met mijn verhaal en levensvragen bij jou binnen in de praktijk. Overbodige bagage en ballast heb ik mogen afwerpen en nu ben ik zo ver om step by step te groeien en tot bloei te komen als mens. Karin, ik ben jou zeer dankbaar dat je naar me hebt willen luisteren en het vertrouwen hebt gegeven waar ik zo naar op zoek was. Ongetwijfeld dat ik nog wel eens terug keer voor goede raad! Merci!

  T.H.
  klantcontact manager
 • Ik ben op aanraden van een vriendin bij je terecht gekomen. en ik moet zeggen dat je meteen tijdens het eerste gesprek al overal doorheen prikte. Daarmee heb je behoorlijk wat in beweging gezet. op persoonlijk en op zakelijk vlak, ben ik nu een ander mens, en een andersoortige ondernemer.

  B.J.
  ondernemer
 • Je hebt me op behoorlijk diep niveau inzichten gegeven, en dat kwam wel even binnen.

  S. P.
  ondernemer
 • Lieve Karin, ik vind het erg prettig om met je te praten. Dat helpt me om zaken op orde te krijgen. Je bent een warme meelevende persoonlijkheid waarop in in blind vertrouwen blijf terugvallen als ik even een frisse blik nodig heb.

  S. F.
  ondernemer
 • Ik ben zo blij met je Karin! De puinzooi die mijn leven was heb ik gelukkig helemaal achter me gelaten. Je hebt me geleerd om prioriteiten te stellen en daarnaar te handelen. Ik voel me beter dan ooit. Ik heb mijn leven op de rit en ben van plan dat zo te houden.

  D.v. E.
  sociaal maatschappelijk werker
 • De inzichten die je me gaf via de horoscoop op mijn burn-out zijn van grote toegevoegde waarde voor me geweest. Door deze inzichten kan ik mijn probleem nu bij de wortel aanpakken!

  S.P.
  burn out klachten
 • Het heeft wel even geduurd voor ik de drempel over was en contact met je zocht. Toen wist ik eigenlijk al meteen dat ik dat veel eerder had moeten doen. Door onze gesprekken heb ik overzicht gekregen in mijn situatie, en daardoor heb ik weer zicht op wat belangrijk is. Het was niet makkelijk om ook echt dingen te veranderen, maar met jouw hulp is het wel gelukt. Dankjewel daarvoor

  L.G.
  manager communicatie
 • Ik voelde me behoorlijk gefrusteerd over het moeizame contact met mijn zoon. Onze gesprekken hebben me behoorlijk tot nadenken gestemd. De gezamenlijke sessie met mijn zoon, heeft me de ogen geopend. Nu doen we veel samen en onze band is aanmerkelijk verbeterd.

  S.E.
  ondernemer met puberzoon
 • Voor mijn studie moest ik zelf een aantal coachingsgesprekken ondergaan. Ik heb voor jou gekozen omdat je site me aansprak, en ons eerste contact was erg prettig. Fijn dat je me geholpen hebt mijn issues onder ogen te zien. Ik ga ermee aan de slag zodat ik hopelijk net zo'n goede coach wordt.

  J.v.D.
  coach in opleiding
 • Je hebt me geholpen om ondanks de buitengewone situatie waar ik in zit te gaan geloven in mezelf. Ik heb inmiddels met jouw hulp veel overwonnen, en dat wordt alleen maar beter.

  T.M.
  advocaat
 • Mijn grote drang tot perfectie begon me op te breken na de geboorte van mijn eerste kindje. Fijn dat je dat samen met mij hebt aangepakt. Nu heb ik tenminste weer tijd om te genieten.

  C.N.
  jonge moeder
 • Door mijn ziekte is er heel erg veel op me afgekomen waar ik het moeilijk mee heb. Door de gesprekken met jou heb ik wat meer rust gekregen. Het lucht enorm op om van me af te kunnen praten, en te kunnen zeggen wat ik vind, zonder daar op afgerekend te worden.

  Z.L.
  langdurig ziek
 • Ik zat helemaal niet goed in mijn vel toen ik bij je aankwam. Volgens de artsen had ik een burn-out. Door onze gesprekken is het me met vallen en opstaan gelukt om wat drastisch maar o zo noodzakelijke veranderingen te maken.

  S.T.
  leraar
 • Ik wilde je even laten weten dat het nog steeds de goede kant op gaat met me. Ik heb veel aan je begeleiding gehad om het verlies van mijn partner een plekje te geven. Het is nog steeds niet makkelijk, maar het wordt wel steeds minder moeilijk.

  N.L.
  weduwe
 • Door veranderingen in mijn privésituatie kreeg ik acute stress. Ik kon niet meer slapen, en was constant aan het piekeren. Na het eerste gesprek voelde ik me al een stuk beter. En ondanks dat de situatie nog steeds niet meevalt, lukt het me wel om ermee om te gaan.

  N.K.
  vader van een ontvoerd kind
 • Ik heb je leren kennen als een hele lieve vrouw, waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde. Je hebt me enorm geholpen met mijn faalangst. Nu kan ik mijn studie weer met plezier volgen! Dank daarvoor

  K.Z.
  jurist
 • Beste Karin, vorige week zaterdag kwam ik onverwachts bij een workshop kaart lezen terecht. Ik had me namelijk in geschreven voor meditatie. Het moment dat ik ging zitten werd ik nerveus. Op het allerlaatste moment trek je mijn kaartje en kreeg ik een sessie van je. Je vertelde de juiste dingen en het raakte me heel erg. Ik vond het bijzonder dat ik je ontmoet heb.

  N.B.F
  workshopdeelnemer
 • Ha Karin, nog dank voor het fijne en vruchtbare gesprek! Er blijven nog wel wat losse eindjes, maar alles op zijn tijd....

  L.M.
  yogadocente
 • Goede avond lieve Karin, eind vorige week heb ik je c.d. ontvangen, hartelijk bedankt daarvoor. Jouw horoscoop analyse was een goede duw in mijn rug. De dagen erna kwamen er steeds meer herinneringen naar boven, waardoor ik verbanden kon leggen.

  C. v.d. L.
  Televisie redacteur
 • Dag Karin, een hele poos geleden dat ik kennis met je kunde heb mogen maken: een afspraak in de praktijk, waarin je veel veel uitgelicht hebt via de psychologische astrologie op basis van mijn persoonlijke astrologie. Hieraan denk ik vaak en zou graag opnieuw dingen met je door willen nemen.

  A.H.
  politica
 • Beste Karin, heel hartelijk bedank voor de babyhoroscoop! Echt geweldig. Bedankt! Ik moet je zeggen dat ik heel erg veel van mezelf herken. En van mijn man. Ze zeggen wel eens dat je een kindje krijgt dat past bij de lessen die jij moet leren in het leven. Ik geloof daar wel in.

  E. H.
  schrijfster
 • Hallo Karin, we hebben de babyhoroscoop met plezier gelezen. Interessant! Veel dingen zijn nu al herkenbaar. We zullen de horoscoop goed bewaren en kijken wat er van uitkomt. Ook voor ons goed om op bepaalde dingetjes te letten.

  R. V.
  leraar
 • Lieve Karin, wat een mooi cadeautje heb je me gegeven voor mijn 42e gisteren. Heel blij mee. Soms komen er engelen op je pad. Ik koester het. Dank je wel. Er komt vast een keer een moment dat ik iets voor jou terug kan doen.

  K.G.
  schrijfster
 • Enorm fijn dat jij geen commentaar geeft op onze situatie. Ik krijg van iedereen commentaar.... De mevrouw van maatschappelijk werk, doet er ook zo moeilijk over. Maar ook mijn familie, mijn zus en mijn moeder bijvoorbeeld....

  S.M.
  kunstenares
 • Hoi Karin, ik lees iedere week jouw weekhoroscoop, om de invloed van de planeten te zien. Ik waardeer je visie op de invloed van de planeten, en zie hoe dat door de week heen werkt.

  A.V.
  vaste lezer
 • Hallo Karin, ik heb je een tijdje geleden gesproken en ik vond het heel leuk dat je zoveel uit de astrologie kan halen. Ik ben een zeer trouwe lezer van jouw weekhoroscoop en zou het heel spijtig vinden dat hij zou verdwijnen want heb er nog nergens zo 1 tegen gekomen. Ik vind het een heel plezier om hem telkens te lezen en zou hem zeer zeker missen.

  B.A.
  vaste lezer
 • Beste Karin ik kijk elke week naar de astrologische prognose en heb er veel aan.

  M.d.B.
  vaste lezer
 • Hoi Karin, een reactie om je te zegen dat je weekhoroscoop me erg steunt en pleziert. Iedere week haal ik weer zoveel uit je mooie stukjes over hoe de planeten hun uitwerking hebben op ons, daarvoor bedankt dat we hiervan zoveel kunnen leren.

  A.C.v.d. B.
  vaste lezer.
 • Bonjour Madame! depuis quelques semaines, c'étais chaque fois un vrai plaisir pour moi, de collaborer avec vous! Je suis sûre que les spectateurs Flamandes sont très contents de vous rencontrer sur leur télé. A bientôt.

  D.P.
  televise producent
 • Ons gesprek blijft wel even in mijn hoofd rondspelen! Ik moet je zeggen dat ik inzie dat ik mijn emotionele bagage moet verwerken!

  B.D.
 • Nogmaals heel hartelijk dank voor het prettige gesprek dat we hadden. 't Is nog allemaal aan het bezinken, ik heb er enorm veel aan gehad. Ik heb je website bekeken en ben zeer enthousiast, vooral de baby-horoscoop vind ik erg leuk en geestig beschreven. Heel hartelijk dank.....Heel veel succes met je ontwikkelingen op je vakgebied en ik wens je het allerbeste.......

  Z.T.
 • Ik wil je bedanken voor onze gesprekken. Het heeft me enorm geholpen en ik denk dat ik inderdaad op dit moment mijn Eigen ding moet doen om op een gegeven moment echt klaar voor een relatie zonder (enorme) bagage. Dat is een beetje vreemd voor mij omdat ik niks anders gewend ben! Maar ik ga datgene doen doen wat mijn gevoel van me vraagt en vertrouw erop dat ik datgene zal bereiken dat ik gevoelsmatig wil en uiteindelijk aan een relatie, kan beginnen. Ik ben al sinds vorig jaar bezig en dat moet ik nu gaan doorzetten en dat zal me gaan lukken. Nogmaals dank je wel. Voor je vertrouwen, eerlijkheid en steun. Dank je wel.

  R.W
 • Wat een prachtige site, met veel informatie. Ik wil je graag bedanken voor het inzicht dat ik heb verkregen door de horoscoopduiding. Iedereen die erover denkt een gedegen horoscoop te laten maken, kan ik alleen maar aanraden contact op te nemen.

  C.D.
 • Ik was afgelopen zaterdag op de vrijwilligersmanifestatie in Den Bosch. En vond je geweldig. Heb veel geleerd zeker over mezelf! En ik vond het heel leuk om in een groep mensen terecht te komen die ongeveer hetzelfde reageerde als ik. (vuur). Heb me eigenlijk nooit met deze dingen bezig gehouden maar het heeft me heel erg aangesproken en ik denk er veel over na. Deze website is helemaal geweldig.

  L.V.
  bezoeker workshop
 • Ik wilde even zeggen dat ik de workshop hartstikke leuk vond. Hoop dat jullie nog eens met cursussen beginnen, dan ben ik de eerste die meedoet.

  B.K
  bezoeker workshop

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×