We hebben 1004 gasten en geen leden online

Direct contact:  (073) 751 36 42

Astrologie

Astrologie

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap is die in het oude Egypte al werd gebruikt, en nog steeds in beweging is. Het is de bestudering van planeetstanden, die vertaald worden volgens een aantal universele wetten o.a. de Wet van de analogieën (zo boven, zo beneden). Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een horoscooptekening (bv van het moment van geboorte)

Ik werk met de psychologische astrologie waar Carl G. Jung een belangrijke bijdrage aan geleverd heeft. Mede hierdoor is de geboortehoroscoop te gebruiken als psycho-diagnostisch instrument, om je meer inzicht in jezelf te geven. Psychologische astrologie gaat ervan uit dat ieder mens een vrije wil heeft. Het vertrekpunt op aarde, je sterke en minder sterke kanten, op het moment van geboorte ligt vast, maar wat je er wel/niet mee doet, is afhankelijk van je vrije wil . 

Geloof jij in astrologie?

Benieuwd wat je horoscoop te vertellen heeft? Neem dan contact met me op. 

Meer nieuws, bezieling en inspiratie

GRATIS ontvangen

Met één druk op de knop aan- en afmelden

Omdat je niet altijd in dezelfde stemming bent, en omdat de ene kleur je misschien meer aanspreekt dan de andere, vind je hier naast mijn persoonlijke voorkeur ook wat andere kleurtjes. Hopelijk zit er een kleur tussen waarbij jij je op dit moment prettig voelt. 

×