De Ont-moeting

Hier vind je alle blogs over de Ont-moeting. Een tv programma dat ik gemaakt heb op intuïtieve manier.
Het neerzetten van een positieve intentie bracht een hele stroom aan prachtige ont-wikkelingen met zich mee waardoor alles op het juiste moment kwam, en klopte.

Hier kun je  de Ont-moeting terugkijken

Neem contact met me op!

voor meer inzicht in jezelf

Zit je in de knoop en kom je er alleen niet uit?

Neem contact met me op

Twijfel niet langer

Je bent het waard

De Ont-moeting op Facebook

ontmoeting

De Ont-Moeting op Facebook

Voor een uitgebreid fotoverslag van de totstandkoming van De Ont-Moeting, met kijkjes achter de schermen en tijdens de opnames, kun je kijken op onze Facebookpage.

Lees verder

Stilte voor de Storm

stilte

Stilte voor de storm

Het is vrijdagmiddag. Alle voorbereidingen voor de tweede opnamedag morgen zijn klaar. Ik heb de ochtend gebruikt voor wat laatste zaken. Eigenlijk sta ik op het punt om mijn praktijk te verlaten als de telefoon gaat. Ik neem op. Aan de andere kant klinkt de stem van een vrouw.

Lees verder

De regenboog

regenboog

De regenboog

Toen begin deze week de gastenlijst compleet was had ik tijd om me te richten op de prachtige song die me aangeboden is als begintune. Ik liet me meevoeren om de klanken van de muziek en de woorden. Zonder nog al te veel prijs te

Lees verder

Onnatuurlijke hebberigheid

hebben

Onnatuurlijke hebberigheid

Ken je dat? Dat je soms een gevoel hebt om iets te doen waarvan je niet weet hoe het gaat uitpakken. Dat je vervolgens gaat twijfelen wat je daarmee moet, of beter gezegd wilt en wat de gevolgen van een eventuele actie zouden kunnen zijn?

Lees verder

Voor het echie

opnamedag

Voor het echie

Zaterdag 12 mei 2012 was het dan zover, na maanden broeden, regelen plannen en uitproberen was de eerste echte opname dag. Gelukkig was ik wat vroeger op de locatie dan de rest van de crew wat me gelegenheid gaf om nog even te mediteren en

Lees verder

De Try Out

de try out

De Try Out

Wanneer ik rond halfelf aankom zijn de technici al druk in de weer, ze hebben er zelfs al een paar uur opzitten. Er wordt uitgelicht, camera’s gepositioneerd, audio gecheckt. Geweldig. Ik geniet van alle bedrijvigheid en betrokkenheid.

Lees verder

De finishing touch

De finishing Touch, extra cadeautjes

De finishing touch, extra cadeautjes

anneer mensen enthousiast zijn en mee willen werken omdat ze achter het concept staan, omdat het goed voelt en/of omdat ze betrokken zijn, is dat met al het geld van de wereld niet te betalen. Heerlijk om in zo’n positieve spiraal te zitten.

Lees verder

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

Een programma dat haar gasten uitnodigt om een ander kant van zichzelf te laten zien. Meestal zien we de buitenkant van iemand en daar baseren we, vaak onbewust, ons beeld van die persoon op. Maar is dat beeld wel correct? Hoe zit het met de binnenkant?

Lees verder

Oproep de ont-moeting

De Ont-moeting

Oproep De Ont-Moeting

Binnenkort starten de opnames voor het tv programma De ont-moeting voor Boschtion, de lokale omroep van ‘s-Hertogenbosch. Daarvoor zijn we op zoek naar gasten. Het beeld dat we van mensen hebben is vooral gebaseerd op de buitenkant.

Lees verder