De Wijze vrouw

Hier vind je alle blogs die gaan over de Wijze Vrouw. De wijze vrouw is op een punt in haar leven dat er niks meer MOET. Ze is EIGEN wijs door de levensfase waarin ze zit. Ze draagt wijsheid en kennis over.

Neem contact met me op!

voor meer inzicht in jezelf

Zit je in de knoop en kom je er alleen niet uit?

Neem contact met me op

Twijfel niet langer

Je bent het waard

De nieuwe Sint

de nieuwe sint

De nieuwe Sint

Ik verwachtte geen man met dreads die binnenkwam, verkleed als Sinterklaas.
In eerste instantie kwam hij sympathiek over, rozen uitdelend. Toen kreeg ik jeuk.

Lees verder

Vergankelijkheid

vergankelijkheid

Vergankelijkheid

Waar de binnenkant tot steeds verdere rijping en heelwording komt met de jaren, brokkelt de buitenkant af. Hoe zou je eruit zien over twintig of dertig jaar?

Lees verder

Jij en ik in een bootje

jij en ik in een bootje

Jij en ik in een bootje

Mijn God waar zijn we aan begonnen! Wanhopig zoeken mijn ogen die van mijn man, die aan de andere kant van de boot zit, onze zoon op zijn schoot. Ik zie aan zijn blik dat hij precies hetzelfde denkt.

Lees verder

Heel de wereld

heel de wereld

Heel de wereld

Met verbijstering heb ik het nieuws over de aanslagen in Parijs gevolgd. Nu een paar dagen later, ben ik net zo verbijsterd dat aanslagen in andere landen niet of nauwelijks in het nieuws zijn geweest.

Lees verder

De Wijze vrouw

de_wijze_vrouw

De Wijze vrouw

In onze westerse wereld kun je als vrouw op een punt komen  dat je jezelf oud wordt en uitgerangeerd voelt. Sommigen voelen zich zelfs minder vrouw.

Lees verder

Er was eens…

er was eens

Er was eens…

Sprookjes kunnen je helpen bij het krijgen van inzicht op jezelf, de ont-wikkeling van je animus en anima, en de mate van balans die deze hebben. Een leuke oefening om meer inzicht in jezelf te krijgen.

Lees verder

[swt-fb-likebox url=”https://www.facebook.com/dewijzevrouw” width=”340″ height=”500″ tabs=”none” hide_cover=”false” show_faces=”true” hide_call_action=”true” small_header=”false” adapt_container_width=”true”]

[swt-fb-likebox url=”https://www.facebook.com/dewijzevrouw” width=”340″ height=”500″ tabs=”none” hide_cover=”false” show_faces=”true” hide_call_action=”true” small_header=”false” adapt_container_width=”true”]

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Recente reacties