dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Dinsdag 01-07-2014

Vandaag om 14:55 uur, hervat de planeet Mercurius in de ochtend haar vooruitgang weer. Er komt een eind aan misverstanden en miscommunicatie wanneer Mercurius haar baan weer rechtuit vervolgt. Dat betekent dat er wat meer helderheid komt op zakelijk en communicatief gebied. We krijgen weer de ruimte om elkaar beter te begrijpen, nieuwe zaken op de rails te zetten, nieuwe deals te sluiten. Het missen of afzeggen van afspraken zal aanmerkelijk verminderen. Het is weer tijd om de blik op de toekomst te richten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Verinnerlijkte denkprocessen worden nu ten volle ondersteund om geuit te worden en te delen met anderen. Communicatiestoornissen worden opgelost (en geloof me er zijn er in deze retrogradeperiode behoorlijk wat geweest’. We krijgen weer de ruimte om elkaar beter te begrijpen, nieuwe zaken op de rails te zetten, nieuwe deals te sluiten.

We kunnen de energie licht ontspannen benaderen en beleven. We worden in staat stelt om elkaar te ont-moeten verbindingen aan te gaan. We krijgen de mogelijkheid om vrede, harmonie en evenwicht te brengen in onze relaties, en bij onze samenwerkingsverbanden. Ons zelfvertrouwen lijkt toe te nemen, en we krijgen de ruimte om onze eigen waarde te ontdekken en onze plek in te nemen om te stralen. Het geeft ons de mogelijkheid om sterker in onze eigen kern te treden en niet alleen met onze omgeving, maar vooral ook met onszelf in het reine te komen. Er is gelegenheid om het contact met je geliefde te intensiveren, maar ook om het contact met jezelf te intensiveren. Dat kan betekenen dat onze eigenwaarde en ons zelfbeeld op een positieve manier worden gevoed. Wanneer we ons laten meevoeren op deze krachtige energie, zullen we merken dat we lekker in ons vel zitten, conflicten uit de weg willen gaan, en dat we toch meer op zoek gaan naar verbinding en de gulden middenweg. Het is een prachtige dag om zaken van de zonnige kant te bekijken. Ondersteuning op het gebied van het geven en ontvangen van liefde en waardering is een mooi uitgangspunt. Love is in the Air. Het zou een prima moment zijn voor een prettig samenzijn met je partner. In onze een op een relaties is namelijk ruimte om elkaar te ont-moeten. Het voelt goed om samen dingen te doen en te ondernemen. In ont-moetingen stralen we een lichte mate van zelfvertrouwen uit. Hou van jezelf en er zal van jou gehouden worden. We lijken meegevoerd te worden op een roes van vrede, geluk en harmonie. Het is prettig om te delen wat je bezighoudt. Er is ruimte om samen met je dierbaren heerlijk te genieten.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?