dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Donderdag 02-06-2011

Door wat voorzichtig te werk te gaan en eerst je volgende stap goed te overwegen, zouden er een leuke uitdagingen op je pad kunnen komen.
Rond de klok van 22:00 uur komt Mercurius weer thuis. Of in andere woorden, Mercurius betreedt het teken waar hij van oorsprong bij hoort, het teken Tweelingen. Overigens is er nog een teken verbonden aan Mercurius, het teken Maagd.
Dat betekent dat we makkelijker in gesprek raken, en op een wat luchtigere manier kunnen gaan communiceren. Onze leergierigheid en weetgierigheid wordt geprikkeld. Bij een negatieve uitwerking worden we aangespoord tot roddel en betweterij. Dit is een prima stand om het gesprek aan te gaan, en nieuwe contacten aan te gaan. Luchtigheid in onze conversatie, geeft ook luchtigheid in de geest. Hierdoor kunnen we goed relativeren. Humor en gevatte woordgrapjes ondersteunen ons om het even wat minder zwaar te zien allemaal.
Even voor middernacht kan de spanning behoorlijk oplopen wanneer je te voorzichtig bezig bent. Omdat je grip wilt houden op wat er om je heen gebeurd, heb je de kans vast te roesten. Je kunt dan bemerken dat je eigenlijk wel een aantal stappen zou willen maken, maar gewoonweg niet in beweging kunt komen om een begin te maken. Dat kan voor aardig wat spanning zorgen, die nu op een hoogtepunt is. Daarmee voel je ook dat je iets zult mogen ondernemen om van die spanning af te komen. Dat betekent dus toch, in actie komen. Onderzoek waardoor je je laat tegenhouden, en wat je daaraan kunt en wilt veranderen.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?