dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Maandag 03-11-2008

Vandaag wordt het begin gemaakt van een hele spannende week. Morgen zijn de presidentsverkiezingen in Amerika, en zoals ik al eerder vertelde is er net op die dag de Saturnus Uranus oppositie exact. Vandaag merken we daar echter ook al het een en ander van. Deze twee zware planeten maken vandaag een spanningsaspect met de planeet Venus. Deze gaat i over waarde van zaken. In deze financiële rollercoaster kan dat nog voor enige opschudding zorgen! Mogelijk neemt de waarde van een aantal zaken rond vandaag nog meer af. Denk daarbij aan aandelen en geld.
Natuurlijk heeft dit aspect ook een persoonlijke uitwerking. Vandaag kunnen we bemerken dat we een aantal zaken opnieuw zullen mogen waarderen. Dat kan met materiële zaken te hebben en onze gehechtheid daaraan, maar het kan ook te maken hebben met onze EIGEN WAARDE. Zoals gezegd leven we momenteel in turbulente tijden, waarin het nodig om nieuwe waarden vast te stellen. In onze consumptiemaatschappij lijken we gericht op bezit en materiële zaken, om ons onze waarde te ontlenen. We komen erachter dat deze niet zoveel zekerheid en waarde verschaffen als we tot nu toe dachten. We mogen onze opvattingen hierin gaan bijstellen, en een aantal zaken aanpassen of totaal veranderen.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?