dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Dinsdag 04-11-2008

Vandaag is de grote dag, voor Obama en McCain, Amerika en de rest van de wereld. Vandaag wordt er geschiedenis geschreven. De mensheid heeft de mogelijkheid om een nieuwe koers te gaan varen, en de verkiezingen in Amerika laten ons vandaag zien of dat ook inderdaad gaat gebeuren, of dat we bij onze oude manier van leven blijven. Wil je meer weten van mijn astrologische bevindingen met betrekking tot de verkiezingen? Klik hier.
Persoonlijk zal iedereen de Saturnus Uranus oppositie voelen. En velen hebben dat in de afgelopen periode al kunnen bemerken. We worden uitgedaagd om onze oude waarden en structuren los te laten. We worden uitgedaagd tot verandering en vernieuwing, zowel op persoonlijk als op mondiaal niveau. Tegen de avond verplaatst Mercurius zich naar het teken Schorpioen. Dit teken kan wat vasthoudend zijn. We kunnen dus verwachten dat we het haar op de tanden laten zien, indien een situatie daar om vraagt. We kunnen de neiging hebben om flink van ons af te bijten, en daarbij niet echt bezig te zijn, met wat dat bij anderen teweegbrengt. Echter geeft deze stand ons ook de mogelijkheid om, indien we dat zouden willen, eens flink op zelfonderzoek uit te gaan. Het gesprek met je innerlijk op gang te brengen. Daarmee kun je tot mooie inzichten komen over jezelf.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?