dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Maandag 05-01-2009

Vandaag is de vakantie dan toch echt voorbij. Sommigen van ons waren al eerder aan het werk, maar de meesten hebben toch kunnen genieten van de Kerstvakantie. De meeste Kerstbomen zijn opgeruimd. De oliebollen zijn op, en de goede voornemens zijn nog vers.
Vandaag wordt over het algemeen een rustige dag. We kunnen wat kleine spanningsmomenten ervaren, die ons wat rusteloosheid kunnen brengen, maar dat is slechts van korte duur.
Tegen 17:00 uur betreedt de goedmoedige kolos Jupiter het teken Waterman, waar hij in blijft staan tot 01-2012. Het afgelopen jaar is Jupiter het teken Steenbok door gegaan.
Jupiter in Steenbok, heet ons het afgelopen jaar vooral voorzichtigheid en bedachtzaamheid gebracht. Nu Jupiter in Waterman staat, komt er steeds meer ruimte voor Waterman zaken. Waterman hoort bij de planeet Uranus, en die hoort op zijn beurt onder andere weer bij Astrologie, vernieuwingen, plotselinge veranderingen en alternatieve zaken. Zou nu eindelijk de periode aanbreken waarin alternatieve geneeswijzen serieuzer benaderd zullen worden?
In ieder geval geeft het ons persoonlijk de mogelijk om tot mogelijk onverwachte maar zeker vernieuwende groeimomenten te mogen komen.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?