dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Maandag 09-06-2008

Wanneer de meeste van ons nog in diepe slaap zijn, ontmoeten de Zon en Venus elkaar in het teken Tweelingen. De dag begint dus ondersteund door een prachtige energie die ons helpt om elkaar te vinden in, met name een stuk communicatie en luchtigheid. We worden energetisch ondersteund, om zaken te relativeren, en van twee kanten te bekijken. Luchtigheid krijgt ruimte in onze relatie tot de ander. Daarbij lopen we echter wel de kans om in oppervlakkigheid te blijven hangen. Echter, we hoeven niet altijd alles heel serieus te nemen, en dit kan dan ook een welkome afwisseling zijn, om een ander licht op zaken te werpen.
Op de vroege ochtend worden we ondersteund in het ordenen en uitzuiveren van zaken. Dat kan zich op veel gebieden uiten. Het wordt een dag waarop we orde op zaken kunnen stellen, zowel op rationeel en emotioneel vlak, als ook in praktische zin.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?