dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Zondag 11-01-2009

Nog voor het weer licht is, in de laatste uurtjes van de nacht, vormt zich een Volle Maan met Maan in Kreeft, en Zon in Steenbok, betekent dat, dat familieaangelegenheden volop in de schijnwerpers komen te staan. Huis, thuis, gezin en familie zijn de zaken waar het om draait. Warmte, veiligheid en geborgenheid, zijn de thema’s die aan de oppervlakte kunnen komen. Wanneer je van plan bent om uit te gaan, wees dan wat voorzichtig. Met Volle Maan schijnt er altijd wat meer agressie te zijn.
Vandaag gaat Mercurius retrograde. Onze communicatieplaneet maakt een schijnbaar achterwaartse beweging. Het is dus weer tijd voor introspectie. De communicatie naar buiten toe, lijkt wat minder aanwezig. Het is mogelijk dat er miscommunicaties plaatsvinden in deze periode, en het is verstandig om zakelijk gezien, de kleine lettertjes in contracten in de gaten te houden, en extra voorzichtig te zijn. Zaken die al langer spelen, en nu tot afronding komen, worden ondersteund, om ook inderdaad tot afronding te komen.
We krijgen mogelijk wat minder behoefte om onze zielenroerselen te delen met anderen.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?