dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Maandag 25-08-2008

Vandaag bemerken we een gespannen energie. Hierdoor worden we uitgedaagd om onze individualiteit te benadrukken. Hierbij kunnen we op wat weerstand stuiten van de omgeving. Laat je hierdoor niet van je pad brengen en doe wat je moet doen op je Eigen Wijze!
We kunnen vandaag te maken krijgen met confrontatie. Dat kan betekenen dat we door de omgeving een spiegeltje voorgehouden krijgen. Maar het zou ook kunnen zijn dat er een confrontatie met jezelf plaats vindt.
Mensen geboren rond 20 juni, in de laatste graden van het teken Tweelingen, en mensen die geboren zijn rond 20 december onder het teken Boogschutter, kunnen dit op een heel persoonlijke manier ervaren. Er kan sprake zijn van een heftige periode, met diepe gevoelens. Specifiek voor deze mensen is er een transformatieproces begonnen in december vorig jaar. Dit zou mogelijk aan een persoonlijke gebeurtenis gekoppeld kunnen worden. Vandaag wordt hetzelfde thema op een andere manier geraakt. Uiteindelijk wordt het thema eind september voor de laatste keer geraakt, en kan men daarmee tot een afronding komen.
De heftigheid van het proces, hangt voor deze mensen natuurlijk af van hun leeftijd (een kind staat anders in het leven dan een volwassene). De persoonlijke invulling van het proces kan verder aangegeven worden door aanvullende informatie uit de geboortehoroscoop. Zeker is echter wel dat het proces duidelijk merkbaar is. Wanneer men de uitdaging die met het proces wordt aangeboden wordt aangaat, kan men uiteindelijk op een hele andere manier in het leven gaan staan.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?