dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Maandag 26-01-2009

Vandaag begint de dag met spanningen. Het lijkt erop alsof we niet zo snel vooruitkomen en voortgang boeken als we zouden willen. We kunnen bemerken dat we erg gefocust zijn op details, en daardoor dreigen we een beetje vast te lopen. Het is beter om je te richten op het einddoel, dan je vast te bijten in futiliteiten.
We kunnen vandaag te maken krijgen met veel voortvarendheid en optimisme op de koe bij de hoorns te pakken. Maak daar gebruik van!
In de vroege ochtenduren maken Zon en Maan een conjunctie in het teken Waterman. Daarmee vormen ze de Nieuwe Maan in Waterman. Vernieuwende impulsen, mogelijkheden en kans komen op ons pad. Het is tijd voor verandering. En soms betekent at het breken met oude gewoonten, patronen, of verbindingen. Er mag een frisse wind gaan waaien. Alles wat je zou willen vernieuwend, of veranderen, kan nu een begin krijgen. de zaadjes tot verandering mogen gezaaid worden, om daar later de rijpe vruchten van te plukken. En hoe beter je het zaadje verzorgt, hoe mooier de vrucht zal worden. Koester en voed je idealen, om ze tot bloei te brengen!
Op de late avond kunnen realiteitszin en dromen elkaar ontmoeten in een harmonische verbinding. Dromen kunnen dus dichterbij komen en reëler worden. Ga vormgeven aan je dromen en maak ze waar!

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?