dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Zondag 27-03-2011

In de nacht maken Venus de planeet van de liefde (en daar valt ook liefde voor jezelf onder) en Neptunus, de planeet van romantiek en spiritualiteit een samenstand in Waterman. Hiermee kunnen prachtige, plotselinge ervaringen op je pad komen. Voor de een zouden dat superromantische momenten in je relatie kunnen zijn, voor de ander kan dat een spirituele, welhaast bovenaardse ervaring zijn. Wat het voor jou ook inhoudt, geniet ervan!
Tegen de ochtend rond de klok van 7:00 verhuist Venus vanuit het teken Waterman naar het teken Vissen. Daarmee wordt onze behoefte aan liefde gekleurd door een zachte, misschien soms wat ontransparante energie. Dat kan enorme mooie ervaringen geven. Er zit ook wel een gevaar in dat je zaken wat mooier ziet dan de werkelijkheid is. Dus geniet, maar pas op voor de roze bril waarmee je de neiging hebt om de realiteit te kleuren.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?