dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Maandag 28-04-2008

De week begint op maandagochtend, met een weerstand tegen van alles wat “moet” we lopen ertegen aan dat we ons moeten houden aan de regels.
We krijgen vandaag te maken met een onrustige energie, die ons voor behoorlijke verrassingen kan laten staan. Er lijkt sprake te zijn van een stukje mentale onrust, wat er ook voor kan zorgen dat we elkaar niet altijd allemaal goed begrijpen. We lijken vandaag niet te komen tot de daden die we ons gesteld hebben. We zouden zelfs het gevoel kunnen hebben dat onze energie wegstroomt voordat we hem kunnen omzetten in daadkracht. Maak het jezelf vandaag niet te moeilijk. Gelukkig ondervinden we na een wat problematische start vandaag ook een stuk positiviteit en optimisme, dat ons de mogelijkheid geeft om zaken in perspectief te plaatsen. Op die manier kunnen we alles weer terugbrengen tot de juiste proporties en de dag redelijk rustig afsluiten.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?