dagkompas

DagKompas

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

 

Woensdag 30-04-2008

De dag begint met een vrij rustige energie, die ons in staat stelt om ons open te stellen voor de ander en voor nieuwe zaken. Dat is de laatste tijd trouwens met regelmaat het geval. Deze energie heeft er mee te maken dat we klaargestoomd worden om bestaande structuren los te laten, en zaken te beperken tot de kern, om van daaruit weer nieuwe structuren te kunnen ontwikkelen. Na eer vrij rustig begin kunnen we toch nog wel wat spanning ervaren, waarbij we uitgenodigd worden om ons te focussen op dat wat werkelijk belangrijk is, en ons te ontdoen van onbelangrijke details en bijkomstigheden.
In de middag verplaatst de Liefdesplaneet Venus zich naar het teken Stier.
Dat betekent dat we impulsiviteit in relaties voorlopig even loslaten. Om ons te bezinnen, maar ook om ons over te geven aan zinnelijkheid. We krijgen de mogelijkheid om onze relaties op een constructieve, opbouwende manier vorm te geven. Maar Venus in Stier staat ook voor het genieten van het leven. Heerlijke Bourgondische momenten worden afgewisseld, met doorzettingsvermogen en hard werken. Voor de kunstenaars onder ons zal deze stand ook absoluut voor veel inspiratie zorgen.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?