De finishing Touch, extra cadeautjes

De finishing touch, extra cadeautjes

anneer mensen enthousiast zijn en mee willen werken omdat ze achter het concept staan, omdat het goed voelt en/of omdat ze betrokken zijn, is dat met al het geld van de wereld niet te betalen. Heerlijk om in zo’n positieve spiraal te zitten.

Nu crew, locatie en concept duidelijk waren, kwamen de extra’s aan de beurt. Het feit dat er geen budget is zou je misschien als een tegenwerkende factor kunnen zien. Voor mij is het eigenlijk een positieve meewerkende factor. Wanneer mensen enthousiast zijn en mee willen werken omdat ze achter het concept staan, omdat het goed voelt en/of omdat ze betrokken zijn, is dat met al het geld van de wereld niet te betalen. Daarmee is de intentie juist, en dat werkt ook weer mee aan die positieve spiraal, die zo belangrijk is voor mij.

Tijdens een ondernemersbijeenkomst kreeg ik van Ellen spontaan een kledingsponsor aangeboden! Dat was ook weer zo’n mooi cadeautje.
Voor de gasten is het belangrijk dat ze heerlijk in de watten worden gelegd en zich helemaal prettig voelen. Daar is visagie ook een belangrijk onderdeel van. De ijdelheid gebied me te zeggen dat ik dat zelf ook wel fijn vind :-). Via twitter vond ik Ria een professionele visagiste en later sprak ik Angela ook een professionele visagiste die graag wil meewerken en zelfs Charlotte een collega wilde meenemen.

Mocht ik het daarmee niet redden, heb ik nog een internationaal bedrijf dat met me mee wil denken.

Hoe mooi zou het zijn als ik iemand zou hebben die een eigen geluid aan het programma kon geven in de vorm van een voice-over. Iemand die er net dat extraatje aan kan geven. Die heb ik gevonden in Jacqueline een professionele vrouwelijke voice-over.

Tijdens de Tray Out bleek dat we eigenlijk nog een gastvrouw tekort komen om de gasten op te vangen, op hun gemak te stellen en te begeleiden, die heb ik gevonden in Arianne. Zij kan als geen ander mensen op hun gemak stellen en een bijzonder gevoel geven.

Tijdens de locatiecheck met de techneuten kregen we een eigen ruimte aangeboden met eigen entree. Die hebben we samen met de medewerkers van de locatie ingericht naar onze wensen!

Wow, alle wensen van mijn lijstje en zelfs meer waren ingevuld! Nu was het zaak een dag te plannen voor een tray out, zodat we konden zien hoe al die leuke plannetjes in de praktijk zouden uitwerken.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?