Goede doelen

Ik geef graag ruimte aan mensen uit mijn omgeving die zich inzetten voor een goed doel. Daarom vind je hier enkele acties die ik van harte ondersteun.

Be More Lwengo

Marsha Vlooswijk gaat in mei 2011 4 weken vrijwilligerswerk doen voor de stichting Be More bij het project LWENGO.

Eén van de vele doelen van dit community project is het bouwen van een lagere school. Een school gebouwd van bakstenen, met schoolbankjes . Zodat de kinderen gewoon les kunnen krijgen, en niet dat ze na een flinke regenbui op de knietjes in de modder hoeven te zitten zoals nu.

Zonder financiële ondersteuning is een doel als dit niet te realiseren.

Lwengo/ Be More financieel ondersteunen :
banknr.: 12.17.74.228 t.n.v. Be More , o.v.v. Marsha Vlooswijk

Dit sponsorgeld wordt gebruikt voor de bouw van de school, maar ook de inrichting ervan (aanschaf van schoolbankjes, lesmateriaal etc..)

Help Jelte !!!
Rijden voor kanker
Bijzonder initiatief van Danny de Wild

Haarknipactie voor de stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en wordt er slechts een klein deel door de verzekering vergoed …

Er is geen weg terug het gaat er echt af! Het lange haar van Karin gaat eraf voor Stichting haarwensen oktober 2008

Oktober 2008: het lange haar van Karin gaat eraf voor het Goede Doel.

Marcel Haarmode bestaat 75 jaar en knipt in de feestweken GRATIS je nieuwe coupe wanneer jij je haar doneert  aan de stichting Haarwensen. Voor zo’n mooi doel laat Karin haar haren graag knippen.

Haar doneren: www.haarwensen.nl
Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Sponsor tocht t.b.v. het Koningin Wilhelmina Fonds

De Samen Loop voor Hoop is een uniek evenement waarbij deelnemers de strijd aangaan tegen kanker. Met de SamenLoop zamelen we geld in, steken we (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker. Het feestelijke, braderie-achtige evenement duurt 24 uur en wordt door vrijwilligers georganiseerd