opnamedag

Voor het echie

Zaterdag 12 mei 2012 was het dan zover, na maanden broeden, regelen plannen en uitproberen was de eerste echte opname dag. Gelukkig was ik wat vroeger op de locatie dan de rest van de crew wat me gelegenheid gaf om nog even te mediteren ende juiste energie neer te zetten.

Nu zou het echt gaan gebeuren. Alles was tot in de puntjes geregeld, dus het enige waar het fout op zou kunnen gaan was mijn inbreng. Ik had er het volste vertrouwen in dat het zou lopen zoals het mocht lopen. Niks is toeval, dus de juiste dingen komen op het juiste moment voorbij. Ik voel aan alles dat de tijd rijp is voor dit programma en deze manier van programma’s maken.

Mensen hebben steeds meer behoefte aan diepgang, inspiratie en positiviteit. Het is wel heel bijzonder dat we het vanaf het prille begin vanuit het gevoel hebben neer gezet. Zelfs de keuze van de gasten is op het gevoel gegaan. En het gaat bijna als vanzelf. Het mooie is ook dat ik de ruimte heb gekregen om alles op deze manier aan te pakken. Er is niemand die me zegt wat er wel of niet moet gebeuren. Ik heb de volledige vrijheid om hier iets moois neer te zetten op mijn manier.

De dag is heel goed verlopen. Het was bijzonder om intuïtief met gasten in gesprek te gaan. Er heerste een hele mooie sfeer op de set waardoor zij zich als vanzelf helemaal open stelden. Tijdens de ont-moetingen viel alles om mij heen weg. Mijn gast en ik waren in gesprek en alles om ons heen was er niet. Heel bijzonder om dat te mogen ervaren. Zo opgaan in de ont-moeting dat er verder niks is. Ik kan natuurlijk nog niks vertellen over de inhoud van de gesprekken, daarvoor mag je nog even geduld hebben tot de uitzendingen.

Wel kan ik zeggen dat het door iedereen die aanwezig was als heel bijzonder is ervaren.
Ik ben mijn gasten erg dankbaar voor hun openheid en vertrouwen en ik weet zeker dat iedereen die de ont-moeting zal bekijken zich net als ik geraakt en geïnspireerd zal voelen door de gasten.
Ik kan haast niet wachten tot de volgende mooie ont-moetingen

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?