Mijn naam is Karin Vrielink

Ik ben stress-counsellor en psychologisch astroloog. Daarnaast ben ik vrouw, moeder, echtgenote, dochter, schoondochter, zus, schoonzus, tante, vriendin. Ik heb op persoonlijk vlak veel shit meegemaakt en nog gebeuren er dingen die me soms behoorlijk vloeren en uit het veld slaan. Ik weet wat het is als je door de bomen het bos niet meer ziet. En wat er ook gebeurt het leven gaat door hoe moeilijk het ook is soms.

Waar een wil is, is een weg. Ook al lijkt die op dat moment onvindbaar of onduidelijk.

Mijn vader zei vroeger tegen me

 Kan ik niet ligt op het kerkhof, en wil ik niet ligt ernaast “

Daarmee heb ik geleerd om alles aan te pakken, en alles te kunnen (leren) tot het tegendeel bewezen was.

Daardoor, en door mijn natuurlijke brede interesse kan ik met veel dingen uit de voeten.

In de loop der jaren heb ik opleidingen gevolgd op heel divers vlak.  Er zijn ook veel zaken die ik mezelf heb aangeleerd, met vallen en opstaan uiteraard. Enkele daarvan zijn bijvoorbeeld het ontwerpen en maken van databases en websites, regisseren, monteren en editten van videoproducties al dan niet voor TV. Het werken met digitale ontwerp- en tekenprogramma’s.

Ik ging geen klus uit de weg omdat het geen “vrouwenwerk” zou zijn. Helaas heb ik daarin mijn grens bereikt door mijn ouder wordende lichaam. Soms pak ik zoiets nog wel aan, ook al weet ik dat ik daar de rekening van gepresenteerd krijg. Dat is zogezegd een ingecalculeerd risico.

Ik blijf altijd eager om nieuwe dingen te leren en onder de knie te krijgen.

Ik heb medewerking verleend aan tv programma’s voor diverse landelijke omroepen, en schrijf columns en horoscopen.  Ik heb sinds 2003 mijn eigen praktijk en al meer dan 1200 consulten gegeven. Hierdoor kan ik heel snel tot de pijnlijke plek en dus ook de oplossing komen.

Naast counselling en astrologie werk ik ook met mijn intuïtie en gevoel. Ik werk vanuit een holistische visie.
Dat wil zeggen dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn en elkaars functioneren of disfunctioneren kunnen beïnvloeden.

Het is mijn kracht om counselling, astrologie en spiritualiteit te vertalen naar een praktische toepassing in het dagelijkse leven.

De Mens

Vanuit professioneel en persoonlijk oogpunt heb ik kennis, wijsheid en ervaring opgebouwd,die ik inzet om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Psychologisch Astroloog

Ik geef je met behulp van je horoscoop inzicht in je processen. Huidige ont-wikkelingen en sterke en zwakke punten komen ook aan bod

Counsellor & Coach

Ik sta je bij op de weg naar nieuwe doelen en mogelijkheden. Samen ont-dekken we waar JOUW antwoorden liggen en wat bij JOU past

Spiritueel Werker

Ik werk met energie en doorgevingen. Ik gebruik onder andere de astrologische tarot, die zeer diep inzicht geeft en erg verhelderend kan werken. Dit is een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een astrologisch consult.