Uranus in Ram in je geboortehoroscoop

De uitwerking van Uranus in Ram in je geboortehoroscoop

Wanneer Uranus een direct contact maakt met een planeet in je geboortehoroscoop kan dat tot verrassende ontwikkelingen leiden. Daar kun je dus maar beter op voorbereid zijn want dan kun je maatregelen nemen.

 

De werking van astrologie blijft me af en toe behoorlijk verbazen. Begin maart 2011 heeft Uranus een tekenovergang gemaakt. Uranus beweegt niet zo snel en dat gebeurt dus niet zo heel vaak. De laatste keer dat Uranus in Ram stond was tussen 1928-1935.
Wil je daar meer over lezen?

Uranus als planeetinhoud heeft te maken met plotselinge veranderingen en onverwachte wendingen. En die worden medegekleurd door het teken waarin hij zich bevindt op dit moment dus door het teken Ram. Nu kun je je voorstellen dat dit een algemene uitwerking heeft in het wereldbeeld. Maar je kunt het ook bekijken in de context van een persoonlijke horoscoop. Wanneer Uranus dan ook nog een verbinding maakt met een planeet die zich in je geboortehoroscoop bevindt, wordt de werking nog tastbaarder.

Ik had nog niet zo heel lang geleden een cliënte, waarbij ik zag dat Uranus een direct contact zou maken met de planeet in haar horoscoop die te maken heeft met werk, maatschappelijke positie en carrière. Dat betekent dus dat er binnen niet al te lange tijd plotselinge veranderingen op werkgebied aan zaten te komen. Mijn cliënte was daar erg verbaasd over, want dat kon helemaal niet. Trouwens had ze niet eens de mogelijkheid om daar op in te gaan, omdat haar contract behoorlijk dichtgespijkerd zat. Ik adviseerde haar om dat contract in ieder geval te bespreken om te zien of het opengebroken kon worden. Mocht er zich niks aandienen, was het sowieso een goed gevoel te weten niet in een wurggreep te zitten bij haar werkgever.

Deze cliënte heeft veel vertrouwen in wat ik vertel, en daardoor al meerdere malen de uitwerking van de planeetstanden met betrekking tot de eigen horoscoop ervaren. Ze wist dus dat het voor haar belangrijk was, om iets met mijn informatie te doen. Natuurlijk stuitte ze op weerstand bij zichzelf. Want ja, je stapt niet zomaar op de werkgever af om even een contract open te gooien. Zeker niet als je niet weet waarom precies. Het kostte haar dus wat tijd en ze maakte kleine tussenstapjes om het uiteindelijk te bespreken.

Haar werkgever bleek het grote lijnen eigenlijk wel met haar eens te zijn en zegde toe een aantal zaken uit haar contract te laten vervallen. Het heeft wel wat voeten in aarde gehad om na de mondelinge toezegging een en ander ook op papier te krijgen, maar uiteindelijk is het wel gelukt.

Drie dagen nadat een en ander op schrift stond, kreeg mijn cliënte een aanbieding uit zeer onverwachte hoek. Het betrof hier wel een bezigheid op provisiebasis, maar met potentieel om uit te groeien naar meer. Ze weet nog niet of ze er iets mee wil, want ze heeft het eigenlijk best naar haar zin op haar werk. Maar ze vertelde me dat ze het een zeer prettig gevoel vindt om een keuze te hebben. Ik heb het idee dat er nog meer kansen op haar pad komen binnenkort, en wie weet zit daar haar droombaan wel bij … ik ben zeer benieuwd wat er allemaal nog meer gaat gebeuren met betrekking tot haar werkomstandigheden.

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?