dagkompas

Week horoscoop
21-05-2007 t/m 27-05-2007

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

Een nieuwe week is aangebroken en deze maandag verplaatst de Zon zich van het teken Stier naar het teken Tweelingen. De wat bedachtzame energie van Stier maakt plaats voor de wat luchtigere energie van de “grapjas van de dierenriem”. De weg ligt open tot het aangaan van nieuwe contacten en het vergaren van nieuwe kennis en inzichten.

Toch komen we op onze weg deze week ook wat tegenslag tegen want de invloed van Pluto is merkbaar en kan als een stoorzender ervaren worden.

De energie van Pluto maakt dat we geconfronteerd kunnen worden met gevoelens en gedachten die ingrijpend zijn en grote invloed kunnen hebben deze week. Eind van de week kan dat zelfs tot verbale confrontaties leiden. Middenin de week kunnen we ervaren dat gevoel en verstand niet helemaal op een lijn zitten.

Saturnus helpt deze week een handje mee om ideeën en gedachten concreet en overzichtelijk te maken.

De planeet Mars staat in zijn eigen teken en kan daar ten volle tot zijn recht komen, energie stroomt en wordt omgezet in daadkracht. Het impulsieve karakter van Mars kan er echter wel voor zorgen dat men iets in werking zet, zonder de consequenties goed te overdenken, wat het ook niet makkelijk maakt om zaken tot een goed eind te brengen.

De energie van Jupiter maakt een gespannen verbinding met de verbindende energie van Venus, waardoor samenwerking deze week wellicht iets minder goed loopt. Deze week zal ons vertrouwen op de proef gesteld worden. Deze week is het beter om geen nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan in verband met de gespannen energie.

De Uranus energie kan ons deze week nogal wat onrust bezorgen. Vanuit een prachtige verbinding met Venus geeft het echter ook lentekriebeltjes en mogelijkheden tot nieuwe verliefdheden en vlinders in de buik. Vanuit het contact tussen Mercurius en Neptunus kunnen deze week weer hele mooie spirituele gesprekken plaatsvinden die ruimte geven tot verdieping en inzicht.

Kortom het wordt zeker een interessante week met ruimte tot verdieping en nieuwe ontmoetingen, maar daar moet je wel wat voor doen!!

Heb een fijne week!

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?