dagkompas

Week horoscoop
28-05-2007 t/m 3-06-2007

De daghoroscoop beschrijft de algemene sfeer en energie van de planeten op een bepaalde dag en geeft je daarmee een astrologisch DagKompas. Hoe dat voor jou persoonlijk uitwerkt is afhankelijk van de persoonlijke geboortehoroscoop.

Dinsdag 29 mei zal de planeet Mercurius komende vanuit het teken Tweelingen zich verplaatsen naar het teken Kreeft.
Dat betekent dat we in contacten en communicatie wat meer met ons gevoel aan de gang gaan. Gesprekken zullen deze week wat minder oppervlakkig en vrijblijvend zijn, en er zal wat meer gevoelsmatige betrokkenheid ontstaan wanneer we een praatje aanknopen met iemand in de omgeving. Dus als je deze week iemand tegen komt bv tijdens het boodschappen doen, zou het best eens kunnen dat je bemerkt dat je zonder dat je het in de gaten hebt, in een dieper gesprek terecht gekomen bent, dan je aanvankelijk gedacht had.

Een cyclus is weer rond en het is tijd op nu de rijpe vruchten te plukken en te oogsten wat tot wasdom gekomen is. De beloning die positief of negatief kan zijn. Dit is de climax van de cyclus, de energie is op het hoogtepunt en de top is bereikt.

Mensen die gevoelig zijn voor de maanfasen, zullen haar invloed ongetwijfeld merken. Zij zijn in deze periode extra gevoelig voor stemmingswisselingen. Melancholie, afsluiting in jezelf, maar ook criminaliteit nemen toe onder volle maan. Dus je doet er goed aan om een beetje op te letten in welk gezelschap je je begeeft gedurende de volle maan.

De planeet Mars maakt een verbinding met de volle maanstand waardoor impulsieve dadendrang kan toenemen. Mogelijk zou er op een uitgaansavond als aanstaande vrijdag 1 juni hier en daar nog weleens een ruit kunnen sneuvelen of een opstootje ontstaan. Iets om rekening mee te houden dus als je uitgaat, dat de sfeer misschien iets vuriger is, en gevoeliger voor het ontstaan van bv een handgemeen.

Aan het eind van deze week kunnen we merken dat gevoel en verstand niet altijd op één lijn zitten, waardoor we mogelijk op sommige momenten wat terughoudender zijn in het aangaan van nieuwe contacten, of een gesprek met enige gereserveerdheid tegemoetzien.

Samengevat wordt het een week met emotionele ups en downs, waarin we kunnen oogsten wat we gezaaid hebben.

Heb een fijne week!

Laat je me weten wat je van dit artikel vindt?